Naar nieuws overzicht

MISSION DESCRIPTION ID: 43712

Zo investeer je slim in je marktwaarde!

Joost van Delft
31-5-2021

Ga iets in de ICT doen, dan zit je gebakken. Deze mantra hebben we jarenlang gehoord en is nog steeds helemaal waar: er is behoefte aan gemotiveerd, gekwalificeerd personeel, dus als je de juiste mindset en papieren hebt, kom je een eind. Maar om te excelleren is nog iets nodig: een goede aansluiting op de behoeftes van die arbeidsmarkt en een dosis ervaring.

Dat laatste klinkt ingewikkeld als je net begint, maar juist daarmee versterk je je positie en vergroot je dus je marktwaarde. O, en je salaris ;-), ook niet onbelangrijk.

Hoe doe je dat?

Je opleiding is stap 1. Ga aan de slag en zorg ervoor dat je basiskennis(certificering) op orde is. Als jij dat kan bieden, krijg je leukere opdrachten aangeboden tegen een hoger uurtarief en groeit je salaris snel mee. 

Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker

Omdat we weten wat een hoge marktwaarde jou en het bedrijf oplevert, staat het verstevigen van je marktwaarde bij BrightGeneration centraal. Klinkt saai, is het niet, omdat je gericht investeert in jezelf. Plus: je past die kennis direct toe, waardoor je weer meer ervaring krijgt. Win-win dus.

Wil je ook controle over je loopbaan pakken? Je marktwaarde de lucht in laten schieten en de echt mooie klussen doen? Dan is BrightGeneration de plek voor jou. Klinkt interessant? Mail dan nu je cv naar info@brightgeneration.nl of solliciteer direct op onze vacature pagina https://brightgeneration.nl/opdrachten/!