Naar nieuws overzicht

MISSION DESCRIPTION ID: 45738

BrightCademy is gelanceerd!

Joost van Delft
27-5-2020

🛰 Het is een goede dag om dingen te lanceren vandaag (als we NASA en SpaceX kunnen geloven), ga jij deze ook online volgen?

Nog gaver om te vermelden is dat we sinds vandaag onze BrightCademy lanceren voor jou als trainee! Het leuke is dat ook ZZP'ers en (externe-)bedrijven zich kunnen aanmelden!🚀

Middels onze BrightCademy blijf je bij op de verschillende onderwerpen (ja, je hebt ongelimiteerde toegang tot ALLE onderwerpen: 3000+ trainingen, oefen examens, virtual labs en e-books van SCRUM tot VMware en van Development tot Security), voor een vast bedrag per jaar.

Helemaal tof is de mogelijkheid die we je willen bieden om samen met ons ZELF een training op te nemen en deze in onze BrightCademy beschikbaar te stellen voor onze Bright-Community. Dan staat die virtuele kennissessie gewoon voor iedereen beschikbaar en check je deze op het moment dat het JOUW uitkomt, mooi toch? 👍🏻

Wil je precies weten welke vakgebieden/onderwerpen in onze BrightCademy terug te vinden zijn, of ben je serieus geïnteresseerd om je aan te sluiten?
Neem dan even contact op via:
joost@brightgeneration.nl of info@brightgeneration.nl

Ready to get Bright('R)!?